CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

np: Alicia Keys - Like you'll never see me again

Tulin siihen lopputulokseen, että on aika tehdä kunniaa pitkäaikaiselle rakkaalleni. Tämä suurenmoinen tyyppi on mukana jokapäiväisessä elämässäni tiiviisti ja jakaa kanssani niin ilot kuin surutkin.

Miksi sitten juuri hän kaikista maailman ihmisistä? Mikä tekee poikaystävästäni niin erityisen?


Äly. Vaikka katsonkin asiaa melko puolueelliselta kantilta, on kumppanini kiistatta älykkäin tapaamistani ihmisistä. Poikaystäväni tietää paljon, muttei tuo sitä julki. Jos jokin asia ei pähkäilemällä selviä, tulee Google avuksi ;)

Nöyryys. Tämä liittyy hyvin paljon älyyn. Kultani ei kersku, katso ketään alentavasti tai korosta omaa parhauttaan.

Suuri sydän. Rakkaani ei kanna kaunaa vanhoista asioista ja antaa anteeksi. Asettaa muiden hyvinvoinnin oman etunsa edelle. Ei tuomitse, vaan kuuntelee sekä korvillaan että sydämellään.

Maltillisuus. Pinna venyy ja paukkuu, harvoin palaa. Ei tee hätiköityjä ratkaisuja, pohtii asioita monelta kannalta ennen päätöksentekoa. Muiden mokailu saa harvoin muruni menettämään malttinsa.

Kiinnostuneisuus. Tiedonhalu ja tahto oppia uutta ajaa poikaystäväni hakemaan lisätietoa niin drinkkiresepteistä kuin tyttöystävän harrastuksistakin. Perillä politiikan ja urheilun uusimmista käänteistä. Harvoin tuomitsee mitään asiaa täysin tylsänä aiheena. Hallitsee niin kumppaninsa kosmetiikka-arsenaalin koon kuin myös ruuvien kokoluokittelun. Voidaan nähdä sekä tanssilattialla että pelaamassa tietokonepelejä kuulokkeet korvilla. Laaja musiikkimaku.

Kulinaristisuus. Vaatii ruoalta paljon ja kokkaa. Opettanut minut syömään sekä fetaa että aurajuustoa. Kun kävin ensimmäistä kertaa hänen kotonaan, oli leiponut muffineita (joita en hermostuksissani saanut syötyä ;). Tehnyt ruokia myös ystävieni synttäreille.

Huumorintaju. Tilanne- ja stand-up-komiikka iskee. Kanssani arjen jakaminen vaatii kykyä nauraa kommelluksille ja kyseinen taito helpottaa selviämistä muutoinkin ärsyttävistä asioista.

Ulkonäkö. Hyvännäköinen urheilullinen vartalo, paksu vaalea hiuspehko, suloinen hymy.

Elämänkatsomus. Kulta arvostaa hyviä asioita, kuten terveyttä, pysyvää parisuhdetta ja perhettä. Ei liian tiukkapipoinen näkemys asioihin, mutta tekee työnsä kunnolla ja on kunnianhimoinen.


Rakkaani on kokonaisuudessaan mahtava paketti :)
Kiitos kuluneesta 3 vuodesta ja 5 kuukaudesta, honey ♥

0 kommenttia: