CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 6. kesäkuuta 2008

Jos purskutat, älä aja.

Kyllä, totta se on - käyttämällä suuvettä juuri ennen ajamista saatat joutua selittelemään suuria promillelukemia poliisisedälle. Tästä lähtien kannattaa huuhdella pahaa hajua aiheuttavat bakteerit leipälävestään vasta töissä.

Joopa joo, tutut sen varmasti tietävätkin, mutta paljastettakoon nyt muillekin, että olin eilen ja tänään amk:n pääsykokeissa. Kemian kokeen ja haastattelun perusteella ei opiskelupaikkaa irtoa, mutten välttämättä kyseiselle alalle soveltuisikaan. Ei siis harmita niin paljon kuin ehkä voisi.

Käytän rahaa täysin holtittomasti nykyään, toiminnassani ei ole enää järjen hiventä... Melkein joka päivä täydennän kosmetiikkakokoelmaani uusilla tuotteilla ja myös garderoobini pursuaa uusista vaatteista ja asusteista. Kamalaa, en pysty enää hillitsemään itseäni! Noh, kai raja tulee vastaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tili kolisee tyhjyyttään. Sitä pelonsekaisin tuntein odotellessa.

Heh, edellisestä kappaleesta inspiroituneena kysynkin seuraavaa: Osaisiko joku kiltti ihminen kertoa, ovatko Sony Vaio -kannettavat ihan käyttökelpoisia vekottimia? Olen haaveillut pitkään Apple Macbookista, mutta tänään kaupoilla kierrellessäni iskin silmäni Vaioon. Ja tietysti ihastuin. Nyt vaan pitäisi tehdä järkiperäisiä ratkaisuja siitä, kumpi olisi parempi ostos.

Kuulostanpa retostelevalta pohatalta. Pahoittelen, se ei todellakaan ole tarkoitukseni. Oikeasti olen nöyrä ja ihana ihminen. (Buahahhahahaaa! Just...)

Seuraavat pääsykokeet tekevät uhkaavasti tuloaan, pitäneepä siis palata hetkeksi kirjojen houkuttelevaan maailmaan. Eiku oikeesti, näiden lukeminen sentään on mielenkiintoista.


0 kommenttia: