CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Ongelmakimpun uusi tuleminen

Rumasti sanottuna Amy Winehouse on onnekas narkkari. Minä siis oikeasti palvon hänen tyyliään ja luukutan Back to Blackia autoradiossani joka päivä, mutta miettikää nyt: nainen on roikkunut pari kertaa kuoleman partaalla, mutta levy-yhtiön sedät hankkivat viimeksi Nelson Mandelan juhlia varten Amyn kuntoon isolla rahalla, jotta kansalle saatiin sirkushuveja. Jos jokainen päihdeongelmainen olisi jumalattoman lahjakas, heille kävisi varmaan yhtä hyvin kuin viinitalon tytölle.

Ärsyttää muuten, kun iltapäivälehtien sivuilla Amya kutsutaan jokaisessa uutisessa "ongelmakimpuksi" synonyymien puutteen vuoksi. Ongelmakimppu, ei se ole mikään sana! Hei, valtamediat, nyt joku roti siihen hommaan! Ja kyllä, viinitalon tyttö on ihan yhtä hyvä nimitys kuin ong... No, se pariin kertaan edellä mainittu.

Olen sydän syrjälläni seurannut Amyn touhuja ja siitä syystä minulle on loppupeleissä ihan sama kuka hänet kuiville hoitaisi, kunhan hoitaisi. En tahdo, että Amyn kuolinpäivästä vetoa lyöneet ääliöt pääsevät lunastamaan voittojaan ihan vähään aikaan. Kuula kalloon semmosille, jotka koittaa hyötyä rahallisesti toisten pahasta olosta, nih!

0 kommenttia: