CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 8. heinäkuuta 2008

40. postaus, uskomatonta!

Tänään sitten varmistui se tosiasia, että ihooni hakataan kuva lokakuussa - olenko edes innoissani, heh, hädin tuskin pysyn housuissani! Kunpa aika kuluisi nopeaan.

Tein todella edullisia löytöjä tänään Benettonin myymälän loppuunmyynneissä. Esimerkiksi ihanan paidan sain viidellä eurolla (!). Lähdin putiikin ovesta ulos ääliömäinen hymy kasvoillani, sillä harvoin osaan tehdä noin onnistuneita ostoksia. I'm proud of myself.

Inttileskeyttä on takana kokonaista kaksi päivää ja olen yhä täysissä sielun voimissa. Surulliseksi minut tekee lähinnä muiden leskien raastava tilitys täällä Internetin syövereissä. Ehkä auringonpaisteella ja vapaapäivällä on myönteinen vaikutus mielialaani, tai sitten olen kuin olenkin pohjimmiltani selviytyvä optimisti!

Nyt on kyllä semmottinen olotila ja fiilinki, etten todellakaan osaa kirjoittaa. Suollan ihan hirveätä shaibaa... Ei tätä kyllä edes uskoakseni kukaan lue, joten samapa tuo.

Asiahan on nyt niin, että minusta taitaa tulla avoimen yliopiston luuseri. Niin voi käydä, kun ei panosta tarpeeksi OIKEAN yliopiston pääsykokeisiin, vaan keskittyy mieluummin heittämään aivot narikkaan työpäivän jälkeen. Pashampi homma sinänsä, kun opintotukia ei taida herua tämmöisille wannabe-humanisteille, joten avoimeen suuntaamisen lisäksi joudun paiskimaan töitä perspuoli ruvella, jotta voin lähteä omilleni täältä maankorvesta. Eikä HOASkaan taida haluta majoittaa luusereita, ellei kyse ole pariskunnan toisesta osapuolesta, mutta en tahtoisi lähteä vielä virallistamaan minun ja heteroystäväni suhdetta, et ceteraaaa, JOTEN se on tyydyttävä kalliisiin ratkaisuihin, jotta saamme pitää yksityisyytemme ja välimme edes jonkinlaisella tasolla. Suomeksi: yli 800 euron vuokra puoliksi ei ole ihan pieni raha sekään.

Ymmärtäkää tai jättäkää ymmärtämättä, who cares.

0 kommenttia: