CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 21. heinäkuuta 2008

We had a whale of time - even my wallet lost some weight!

Nicey.
Helsinki-päivä pikkuperhe S:n kanssa. Aluksi suuntasimme Kaivopuistoon kahville (join jääteetä, ja kuvassa oleva vaaleanpunainen leivos-kaunotar eksyi sekin leipäluukustani sisään). Aurinko paistoi ja jotkut tintit tekivät korvia huumaavia syöksähdyksiä aivan neniemme vieristä...
Öh. Sainpas taas monta mielenkiintoista lausetta aikaiseksi.
Kahvitteluhetken jälkeen harrastimme yksityisautoilua aivan pääkaupunkimme sydämessä (ihme etteivät Mannerheimintien feissarit kivittäneet Volvon ikkunoita säpäleiksi), mikä johti kulutushysteriani ruokkimiseen koordinaateissa Kamppi ja Forum. Lounastimme Virgin Oilissa, jossa söin taas makoisaa broileri-caesar-salaattia, vaikka ilmakuivatun kinkun siipaleet seuralaisten pizzoissa aiheuttivatkin melkoista annoskateutta...



Everything's done better in Sweden! Siitä todisteena sähköposti, jonka sain eräästä ruotsalaisesta korunettikaupasta (nettikorukaupasta...?). Olivat huolissaan, kun tilaukseni oli jäänyt puolitiehen. Epäilivät vikaa omissa sivuissaan, joissa on päivitys kesken, vaikka oikeastihan minä olin siellä tolloillut... Voi että, onneksi meillä on niin ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä länsinaapurissa! Vadelmavenepakolaisen lukeminen on selvästi pehmittänyt aivojani ruotsalaismieliselle taajuudelle :)

Miksi muuten homejuustoa kutsutaan ravintoloissa gorgonzolaksi ja valkosipulimajoneesia aioliksi? Lisäävätkö raaka-aineiden hienot termit annosten hintoja? Näinkö meitä tyhmiä kuluttajia huijataan?

Maanantain synnit:
1) yksityisautoilu kaupungissa
2) massatuotantovaatteiden ostaminen
3) feissareiden herjaus
--> Kohtaan kolme minun on vain puolustuksekseni sanottava, että yhtä hyvin feissaus voitaisiin kieltää kuin ovelta ovelle -kaupustelukin! Samalla tavalla se minun yksityisyyttäni loukkaa. (Okei, yleisellä paikalla jokainen saa lain mukaan ilmaista mielipiteensä, kunhan ei peitä naamaansa kommandopipolla ja muistaa käyttäytyä muutoinkin siivosti. Mutta silti. Kohta minun on kai hankittava FEISSARIT V***UUN -paita ja pipo. Tai pysyttävä maalla.)

0 kommenttia: