CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 28. helmikuuta 2009

Syntymääni tänään juhlistan

Onpas ollut kaiken kaikkiaan loistelias synttäriviikko! (Oikea päivä oli viime viikon sunnuntaina, hirvittävän huono ajankohta 2-kymppisille.)

Olen ollut shoppailemassa, saanut uudet silmälasit - minä näen! -, käynyt yhdessä parhaista koskaan kokemistani konserteista ja pyörähtänyt baarissakin. Olen mielettömän onnellinen tyttö myös lahjojen suhteen: koruja, konserttilippu, kylpyläviikonloppu (!!), järjettömän iso ja kaunis kukkakimppu sekä kaiken kruunannut mustavalkoinen suurennos 1950-luvun Tukholmassa otetusta valokuvasta. Olen lähes liikuttuneessa mielentilassa nyt, kun pitäisi alkaa survoa lattialta alaa valtaavia vaatteita kaappeihin ja pestä akvaario...

Tätäkin on aivan pakko hehkuttaa: opin eilen kuin ihmeen kaupalla kihartamaan hiukseni suoristusraudalla! En tosin mene takuuseen, että taito on säilynyt hyppysissäni yön yli nukuttuani.

Oikeastaan nyt pelkäänkin eniten sitä, millaisella voimalla arjen harmaus iskee vasten kasvoja. Lyökö se kuin nainen vai vajoanko kanveesiin samoin tein. On mahtavaa olla synttärisankari, siksi normaalielämään palaaminen arveluttaa. Yep, itseriittoisuus on ainakin voimissaan.

Taidankin ensitöikseni lähettää synttäriviikon kuvat Ifolorille kehitykseen. Jos olisin oikein reipas, kokoaisin niitä albumiin. Saas nährä.

0 kommenttia: