CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 27. maaliskuuta 2009

"...ja vain kaksi nauhaa sun hiuksiisi toin." Nykyaikaista, aight?

Ässää on alkanut jurppia se, että joka paikassa - mediassa, irl ja blogeissa - toistuu samanlainen hiusihanne: pituutta ja tuuheutta on oltava niin paljon kuin pokka kestää. Yleensä kyseinen tyyli luodaan suomalaiseen päähän tukolla hiuslisäkkeitä ja muotoiluraudalla.

Myönnän, että staili on supernaisellinen ja kaunis, mutta rajansa kaikella. Todennäköisesti 2000-luvun alku tullaan muistamaan huimista hiuspidennyksistä, jotka on kiharrettu seksikkäästi vain latvasta tai vaihtoehtoisesti suoristettu yliluonnollisen näköisiksi (esimerkiksi Voicella pyörivissä musiikkivideoissa näitä kahta ääripäätä edustavat Lady Gaga ja Leona Lewis).

Moni osaa toki kantaa hiuskruununsa ylväästi ja tyylillä, mutta yhä useammin touhu haiskahtaa kopioimiselta, johon alennutaan lähinnä siksi, että halutaan sopeutua tietynlaiseen muottiin. Joo joo, ihminen on sosiaalinen eläin ja blaa blaa blaa. Mutta tänä vapaamielisyyden aikakautena on jokseenkin outoa, että vanhoillinen käsitys hulmuavahiuksisista naisista elää ja voi näin penteleen hyvin! Voinemme syyttää tästä taantumuksesta Marie Antoinette -elokuvaa.

Jotta koko postaus ei olisi pelkkää melankolista marinaa, jaan kunniamaininnan blogosfäärin Mageimmasta Tukasta.

And the award goes to...

FFFRIDA-FRIDALLE!

Tytsy on muutenkin niin Asenne, että heikottaa. Haen kohta papan partakoneen ja ajan oikean korvan yläpuolelle siilin ja räpellän hamakoruja läpi yön! You rock!

0 kommenttia: