CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 7. huhtikuuta 2009

My life would suck without you.

Tänään syödään Å:n kanssa pastaa vähän muunnellun carbonaran muodossa. Siis jos se yksi nyt vain suvaitsisi tulla ajoissa lihaksiaan pumppaamasta. Jotkut meistä tajuavat kuluttaa syömänsä kalorit etukäteen, itse olen esimerkiksi pitänyt itseäni nälässä koko päivän. Joidenkin mielestä liikunnan harrastaminen on terveellisempi tapa hallita painoaan, mutta itse uskon satunnaisen paastoamisen nimeen. No en oikeesti, ette ota tätä nyt todesta, ettehän? Mä oon vaan niin tyhmä, että unohdan syödä ennen kuin voin tosi, tosi pahoin.

I'm evil. Raahustin tänään ulos Citymarketista helvetillisiä tunnontuskia kantaen. Piilolinssien ostoreissulta mukaan tarttui pari älyttömän hintaista kasvomömmöpurnukkaa ja kosmetiikkaa. Siis ihan vaan jotain pientä, niin kuin tekoripsiä ja hiuslakkaa (taas!?). Saattoi kassaneiti vähän kummastella ahdistunutta ilmettäni, jossa sekoittuivat niin katumus kuin sisuksia korventava nälkäkin. Olo oli kuin syntisellä.

Eivätkä kiusaukset tähän loppuneet...

Tänään saapuneen Kauneus&Terveys-lehden välissä oli Kultajousen mainos. Purin nyrkkiä seuraavan kuvan nähdessäni (voisin pyydellä anteeksi webbarini rakeista kuvaa, vaan enpä pyydä):

D&G:n ehkä täydellinen rannekoru.
Mähaluumähaluunmähaluun!

...and then she fell down, dead.

Tajusin eilen pari tuntia kestäneen monologini jälkeen, että elämä on aivan liian vaikeaa, kun yrittää olla pyllistämättä yhteenkään suuntaan. Krooninen miellyttämisenhalu syö naista. Keksinkin itselleni uuden moton:
Pyri olemaan eri mieltä kaikkien kanssa. Tällöin et tuhlaa energiaasi vaikutuksen tekemiseen, vaan voit olla rauhassa oma itsesi.

Eri mieltä oleminen ei tarkoita sitä, että pitäisi inttää periaatteen vuoksi vastaan, vaan lähteä siitä ajatuksesta, että tulee todennäköisesti olemaan eri mieltä kaikkien tapaamiensa ihmisten kanssa. Silloin oman mielipiteen häpeämisen taakka putoaa harteilta ja voi hengittää vapaasti. Kun hyväksyy tosiasiat, ei tarvitse hakata päätään seinään morkkiksen karkoittamiseksi jokaikisen käymänsä keskustelun jälkeen.

PS. Sain Å:lta Lapin-tuliaisena kauniin käsintehdyn korusetin:

0 kommenttia: