CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 11. toukokuuta 2009

Itkisin mä onnesta, jos saisin minnaparikat

Blogosfäärissä on kiertänyt haaste, jonka ideana on esitellä bloggaajan omistamat top 5 kengät, vaatteet ja asusteet. Vaikken todellakaan pidä Helpon elämän lasta muotiblogina, ko. haaste on mielestäni silti tarttumisen arvoinen.

Tässä siis kurkistus pienen kenkäkokoelmani helmiin. En ole mikään kenkäfriikki kiitos kapeiden 41-kokoisten lättäjalkojeni, joten seuraavaksi on luvassa oikeasti melko kattava katsaus omistamiini jalkineisiin.

Siinä vähän pohjustusta kaikille jalkafet... Öhm.


Kuvat on otettu Casion Exilim-pokkarilla, joka päätti tehdä itsemurhayrityksen portaissa kesken kuvaussessioiden. Kamera muistutti vahvasti superpalloa pomppiessaan yläkerrasta alas, mutta vielä en ole havainnut näkyviä vaurioita. Saattoi muuten lentää pari ärräpäätä.


Ensimmäisenä vuorossa ovat viime(/tämän) talven feivöritit, jotka istuivat heti ne ostettuani upeasti ja olivat kaiken lisäksi tarjouskengät. Joudun hyvästelemään muruseni kesän ajaksi, joten osoitin mieltäni kuvaamalla ne puhdistamattomina.



Näillä saappailla on hyvä ajaa autoa korosta huolimatta, mikä on iso plussa.

Lähikuvassa yksityiskohtia - ja tahroja.



Toisena esittelyvuorossa ovat vanhat space-bootsini, joita olen rakastanut palavasti jo monen vuoden ajan, mutta jotka jalassa lähdin yläasteella metsäretkelle. Saappaat kärsivät kosteusvaurioita ja olivat monta viikkoa kovat kuin korput. En muista enää, olivatko saappaat uutena yhtä kuluneet kuin alla olevassa kuvassa, mutta mielestäni kuluminen sopii niiden tyyliin.

Nyt tuli muuten pienet Hessu Hopo -vibat...


Kolmantena muissakin blogeissa nähdyt herrainkengät. (Don't look at the ankle fat.) Ostettu Trendikengästä vaimikäseoli. Kivat kengät, pääsivät kerran baarin tanssilattiallekin, mutta kangaspäällysteinen korko sanoi pahan sanan autoilusta. Ovat käytännössä katsoen pilalla, mutta yritän elvyttää kavereita vielä mustalla vedenkestävällä tussilla.


Seuraavana tietenkin Capezion Dance Sneaker -tanssikengät, jotka ovat toimittaneet hienosti myös salikenkien virkaa. Rakastan sitä, miltä ne saavat jalan näyttämään, ja muutenkin. Maksoivat hunajaa aikoinaan, mutta ovat palvelleet jo ties kuinka monta vuotta. Plussaa kulumista ja kolhuista, jotka todistavat minun tanssineenkin joskus!



The one, the only. Capezio.



Seisomatyössä hyvillä kengillä on suuri merkitys. Omani ovat suomalaista laatutyötä, merkkiä Promena. Suosittelen lämpimästi kyseisen firman kenkiä, ovat hyvät jalassa ja mielestäni hauskan näköisetkin. Mustavalkoisina muistuttavat mielestäni Satu Tuomiston Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa käyttämiä jive-kenkiä.




Ja kenkäkatsauksen loppukevennys saa tämän tytön toivomaan sateista kesää:

0 kommenttia: