CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Men hej osv.

Viime postausta tutkailtuani päädyin vääjäämättä siihen lopputulokseen, että sovin pissis-kategoriaan täydellisesti ainakin kirjoitustyylini ja lempivaatevärini (pinkki) perusteella. Mikäs siinä, ehdin jo ajatella, mutta yleisesti pissaliisaksi leimautuminen ei tunnu järin mieltä ylentävältä.

Eräs tyttönen ehtikin jo postauksessaan valitella suomalaisen muotibloggauksen tason laskua, kun blogien määrä kasvaa. Haluankin korostaa, että kaikesta huolimatta en kuvittele olevani muotibloggari, vaikka tyylitietoisten ihmisten kirjoittelua tykkäänkin seurailla. Oikeastaan blogini perustamisen alkuperäinen idea oli kertoa minun, täysin tyylisokean naisenalun ajatuksista muotivirtauksiin liittyen. Huomasin pian, että blogini url on harhaanjohtava, sillä en jaksa aina jauhaa vain kengistä tai Sinkkuelämään Carrien ihanista syystakeista. Pissistyylistäni huolimatta mietin myös syvällisempiä asioita - kuten Playboyn puputyttöjen kuulumisia...

Kevätnäytöksen ja kauden päättäreiden jälkeen tajusin myös sellaisen asian, ettei minusta ole tanssijaksi, sillä tanssijan ominaisuuksista minulta löytyy vain kaksi: notkeus ja halu tanssia. Kehonhallintani on /c:stä eikä rytmitajunikaan kummoinen ole. Taidan harkita vakavasti alkeistason ryhmään siirtymistä, sen verran alhainen tanssijan itsetuntoni tällä hetkellä on.

Sain kuukauden "siivoan kohta" -jankkauksen jälkeen vihdoin laitettua tavaroita parempaan järjestykseen ja jopa imuroitua ja luututtuakin! Sänkyni tosin pullistelee vielä
meillä ei ole paikkaa, pelasta meidät! -tavaroista, mutta eivätköhän nekin löydä pian tiensä uusille paikoilleen. Viimeistään ennen lakkiaisiani.

Jostain kumman syystä kaksikielinen blogitus ei vakuuta minua. Tosin itsekin pyörittelin mielessäni kirjakieli/puhekieli-bloggailua, mutta taidan jättää idean muhimaan toistaiseksi. Postailen muutenkin niin harvoin, että kielellinen leikittely vain nostaisi kynnystä blogin päivittämiseen entisestään.

0 kommenttia: