CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 25. toukokuuta 2008

We are the winners of Eurovision / Sieben, sieben, eins, zwei / Takes two to tango / Shady lady

Tällaista on 19-vuotiaan tytön elämä: viikonloppu töissä, telkkarista tulee Euroviisuja, joissa Suomi ei pärjää nimeksikään ja tytön hauskinta puuhaa on kirjoittaa omat huonot puolensa paperille, koska hän on yksin. Millainen itseinhon alho häntä ympäröikään, oi.

Isi-pappa heitti ennen kuin Ruotsi oli ehtinyt ilmoittaa antamansa pisteet, että tulee hurripoika varmasti antamaan pisteitä itselleen, vaikka sitä iloa ei millekään muulle maalle olekaan suotu. Ja kappas vain: "Twelve points goes to... Sweden" ja vinkeä hymy päälle. HAH. We've got the very best reason to hate you, Swedish people - the envy. It's not fair to be uglier, unhappier and less talented than you! Just one thing: you shouldn't be that eager to use Botox because you are pretty enough without such crap.

Siinä olikin aimo annos kankeaa enklantiani, jolla saavutin turhankin korkean arvosanan magna cum laude ylioppilaskirjoituksissa. Olen niiiiin tyhmä.

Ja Timbalandille hatunnosto taas ilmeisen toimivasta kipaleesta, oli kuulemma ollut mukana tekemässä Venäjän voitokasta biisiä.

PS. Kuulostan lähes J. Aholalta laulaessani Missä miehet ratsastaa -kappaletta. Jos ei siis lasketa sitä korkealle kipuavaa huutokohtaa. Hähää. Mutta seksikkäämpiä nuo Teräsbetonin pojat on ilman paitaa ku mie.

0 kommenttia: