CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

I've got nothing to show but everything to hide

Muhun on iskenyt jalkakateus. Haluan pitkät ja hoikat koivet, semmoiset giselebünchenit, joiden edessä miehet lakoaa. Pituus ei ole periaatteessa ongelma, olenhan reilusti yli 170 senttiä pitkä, mutta treenin puute kerryttää naisen pahinta vihollista ihon alle inhottavaksi epätasaiseksi mömmöksi. Oma vika, siksipä jokainen nättisäärinen nainen muistuttaa omasta huonoudesta. Kirottua.

Juhannus oli ihan mukava, hauskin moneen vuoteen. Paras herkku oli ehdottomasti grillattu täytepaprika, jossa oli fetaa, valkosipulituorejuustoa ja pekonia. Päällimmäiseksi tunteeksi jäi, että miksei juhannusta voida viettää joka viikonloppu. Kaikki sujui siis kuten pitikin, jopa odotettua paremmin.

Lisää tv-ohjelmamorkkausta, josta onkin tullut pakollinen osa postauksiani... Pelkokerroin, hidious! Juontaja on joku pervo sadisti, joka ei edes yritä pitää silmiään erossa vähäpukeisten kilpailijanaikkosten rintavarustuksesta ja saa kiksejä siitä, kun joku kilpailijoista yökkii juotuaan limaista kastematohakkelusta. Varmasti helpottaa krapulaisen juhlijan oloa melkoisesti katsoa jonkun muun puhuvan norjaa telkkarissa.

0 kommenttia: