CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Inspiroivin bikinibody ja muuta syvällistä tiistai-illan pohdintaa

Voice muistutti tänään siivilämuistilla varustettua Sundaeeta siitä miltä ihannevartalo oikein näyttääkään pyörittämällä Christina Milianin musavideota puolen yön jälkeen. Musiikki on mielestäni turhaa kuraa, mutta Milian on hyvä esimerkki siitä, että oikeilla elintavoilla takaa sen, ettei photoshoppaustakaan välttämättä aina tarvita :)




















Postauksistani saa todennäköisesti sen kuvan, että olen television orja, mutta oikeasti kulutan myöhäisiltojani tv:n edessä vain siitä syystä, ettei minua yksinkertaisesti väsytä kuin vasta reilusti aamuyön puolella ja jotenkin tylsyys on estettävä. Ja kun muiden kanavien tarjonta alkaa niuketa, siirryn tuijottamaan Voicen valitettavan yksipuolista musavideotarjontaa.

Pin-up-tyylin vankkumattomana ihailijana inspiroidun suuresti myös erään toisen Krisun eli Christina Aguileran vaatetyylistä, etenkin "Candyman"-biisin videolla. That pink dress is to die for
Pahoittelen, en saanut metsästettyä mistään kokokuvaa kyseisestä mekosta, mutta tosiaan musiikkivideolta kyseinen ihanuus on mahdollista bongata, lisäksi pari suuntaa-antavaa fotoa:































Tuo kroppa yhdistettynä tuohon ham
oseen olisi täydellinen kesälook. Aika, jonka voisi marisemisen sijasta käyttää vaikkapa kuntosaliliikuntaan kuluukin rattoisasti siitä haaveillessa...!

0 kommenttia: