CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kylmä keskiviikko, sateista ja harmaata

Kuulin Kat de Lunan ja Busta Rhymesin "Run the Shown" ensimmäistä kertaa tämän vuoden Euroviisujen jälkimainingeissa, ja totesin, että kyseisellä rallilla kisan voitto olisi varma. Juuri tuollainen sopivasti eksoottinen laulajatar ja kivasti tenhoava kipale. Enpä vaan tiedä minkä maan edustajaksi Kat ja Busta sitten sopisivat... Venäjän varmaan, niillähän tuota pätäkkää tuntuu olevan niinkin paljon, että kansaa kannattaa pitää nälässä Euroviisuvoiton kustannuksella. Tänä vuonna Timbaland, ensi vuonna K & B. Jep jep.

Niin, oikeastihan viisuiluun tarvittu rekvisiitta stradivariuksineen taisi olla yksityishenkilöiden rahoittamaa, ainakin virallisten lähteiden mukaan. Enpä silti kaikkien poliitikkomurhien jälkeen ihmettelisi, mikäli Venäjän valtio olisi lahjonut heitä äänestäneiden maiden viisukoneistot ja itse isä Vladimirkin olisi ollut mukana kaikessa. Tosin taitaa idän punainen varjo vielä aiheuttaa kunnioitusta monissa etenkin itä-Euroopan maissa, joten pisteitä lahjoitetaan myötämielisinä ilman korruptiotakin. Ja samapa tuo, kun kyseessä on vain Euroviisut, mutta mielestäni paras ei voittanut. KAT DE LUNA EUROVIISUIHIN! (Vaikken fani olekaan.)

Kuten ounastelisinkin, näköni on huonontunut entisestään. Aiemmat lukemani -1,5 ja -0,5 ovat muuttuneet -2,0:ksi ja -1,25:ksi. Eipä tuo vielä sokeutta aiheuta, mutta vaikuttaa autoa ajaessa tiekylttien havaitsemiseen ja kotioloissa telkkarin katsomiseen. Lisäksi tuttujenkin ihmisten tunnistaminen kadulla on haasteellista. Sain hyvän tarjouksen kivannäköisistä laseista, mutta päätin vielä pohdiskella asiaa yön yli. Myös piilolinssit siintävät haaveissani.

Tällä viikolla on ollut pelkkiä hyviä lehtipäiviä! Maanantaina ostin britti-Glamourin, eilen posti toi Kauneus&Terveys-lehden ja tänään laatikossa odotteli niin äidin Kodin kuvalehti kuin Olivia, Trendi ja Parnassokin! Trendin tilauksen lopetan ainakin ennen omaan kotiin muuttamista, enkä tuota Parnassoakaan hirveän ahkerasti lue, vaikka tulevaisuudensuunnitelmia silmällä pitäen kyllä pitäisi... Olivia on kiva, mutta mahtuneeko sitten opiskelijabudjettiin, on toinen asia. Glamour on ollut jo jonkin aikaa laukkukokoinen ihastukseni, mutta kestotilaus maksaisi jotain 60 ja 70 euron väliltä, ulkomainen lehti kun on, joten jatkan irtolehtisuhdettamme. Can't have it all.

Hui kamala. Erisanin mainoksen "perheenisällä" on ihan kamala suihkurusketus ja valkoinen jenkkihymy - mistä lähtien suomalainen mies on näyttänyt tuollaiselta?! Ymmärrän kyllä, että Unelmien poikamiehen upseeri ja herrasmies täyttää nuo hollywood-kriteerit, mutta että tavallinen Pekka Härmästä? No, ehkä sekin nähdään vielä pikemmin kuin uskallan arvata.

0 kommenttia: