CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 12. heinäkuuta 2008

Silimänruakaa

Koska nyt jo "Unelmien poikamies" Antti Peltosenkin "salarakas" on aikeissa perustaa oman "tanssiryhmän" (ei kai lainaushipsukoiden käytöstä voida tuomita?), lienee korkea aika omistaa kokonainen postaus aiheelle suomalaiset naistanssiryhmät.

Tadaa!

Vaikka Suomea haukutaankin monessa kohtaa pieneksi maaksi, ei silti voine valittaa erilaisten hetkutus-/keikutus-/hinkutusryhmittymien vähyydestä. Hetken aikaa googlettamalla sain kokoon seuraavanlaisen linkkilistan:

Dolls
Tigers
Dazzling Ladies
Players

Kun tähän lisätään vielä itänaapurin vahvistus eli Sedulan topless russian dj:t, meillä alkaa olla jo melkoinen joukko vähäpukeisia ja, no, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta erittäin kuuuumia misuja.

Jos saisin valita, menisin mieluiten katsomaan Playereiden tai Dazzling Leidien esitystä, heidän neitokaisensa kun, anteeksi vain, näyttävät minun silmissäni edustavimmilta ja show mielenkiintoisimmalta. Jos julkkiksia tahtoo bongata, kannattaa mennä katsomaan joko Aitolehden luotsaamia säkenöiviä pimatsuja tai Tukiaisen nukkelaumaa. Sekin näissä ryhmissä on hienoa, että jokaiselle löytyy jotakin: eläinten ystäville tiikereitä, lapsenmielisille Dolls (nämä nuket eivät sovellu lapsille, toim. huom., hehheh), naisista pitäville, niin miehille kuin naisillekin, Dazzling Ladies ja sportti-perteille ja -pameloille pelitytsyt.

Pahinta näissä ryhmissä on allekirjoittaneen näkökulmasta niiden arveluttavat keikkapaikat. Eräältäkin sivustolta löytyi kansiollinen kuvia nimellä "Naarastiikerit varuskunnissa", mikä ei jo muutenkin riekalehermoisen inttilesken mieltä paljoa lämmitä. Toisaalta, jos mies tahtoo nähdä nakuja naisia, keksii hän siihen keinot ilman itseään tykötuovia kumitissisiä pakkelinaamojakin.

Kröhömmmm.

Noh, joo. Faktahan on se, että me tavalliset pulliaiset (enkä nyt puhu Suomen seksikkäimmästä taviksesta Mira Willmanista) koemme nuo seksikkäästi tanssivat naisimmeiset uhkiksi ja olemme siksi aggressiivisia kuin luonnevikaiset verikoirat. Nytkin kirjoittelen tätä postausta lähes totaalisen tyynenä, koska tiedän varmasti, ettei komeampi puoliskoni voi millään muotoa olla kuolaamassa näitä äm... Äh, kauniita naisia nyt, koska Suomen valtio pitää häntä kuin omaansa vähintään puoli vuotta panssarijääkärikomppanian palveluksessa. NIH. Vaikka leikilläni voisinkin kehottaa herra alokasta katsomaan hyvännäköisiä tanssijatyttösiä, en sitä toden totta oikeasti haluaisi.

Mutta sellainen fakta täytyy täysin objektiivisesti ja kaunistelematta kertoa, että suurimmaksi osaksi edellämainittujen tanssiryhmien koreografiat ovat suomeksi sanottuna sontaa. Jos eriäviä mielipiteitä ilmenee, pyydän asianomaisia laittamaan viestiä kommenttilootaani. Tiedän että monelle miehelle kelpaa ei-tanssitaitoinen nainen kunhan kurvit ovat kohdallaan and that's just fine, mutta tuntuu epäreilulta kehua perustavansa tanssiryhmän, jos ideana on vain esitellä rytmitajuttomien naikkosten vartaloita musiikin soidessa taustalla...

0 kommenttia: