CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 25. lokakuuta 2008

Tyyliä vai ei?

Eilen mukaani tarttui vuotuisilta Kirjamessuilta tv:stäkin tuttujen Trinny Woodallin ja Susannah Constantinen pukeutumisopas huokeaan 5 euron hintaan. Kirja on suunnattu lähinnä aikuisille naisille, mutta päteviä tyylivinkkejä värien ja muotojen suhteen löytyy myös nuorille tytöille.



Kun taloutemme Plus TV -kortti oli vielä voimassa, kyttäsin Tyyliä vai ei -sarjaa silmä kovana joka ainoa kerta. Ihastuin Trinnyn ja Susannahin tapaan tehdä kaiken kokoisista naisista viehättäviä kaunottaria ja vakuutuin kerta kerralta enemmän siitä, että vaatteilla on todella suuri vaikutus siihen millaisina me näemme itsemme ja miten muut suhtautuvat meihin. On ihanaa, ettei ylipainosta kärsivien tarvitse aina pukeutua kokomustaan, sillä muutkin värit oikein käytettyinä hoikentavat ja saavat niin silmien- kuin hiustenvärinkin hehkumaan.

Opuksesta löytyy myös vinkkejä raskaana oleville naisille sekä asusteosuus, joka osaltaan helpottaa asukokonaisuuksien rakentamista. Kirjan malleina toimivat Trinny ja Susannah itse, mikä on hyvin rentouttavaa lukijankin kannalta, sillä he uskaltavat heti kirjan alussa paljastaa vartalonsa plussat ja miinukset, vaikka ovat edelleen varsin tunnettuja henkilöitä etenkin Briteissä. Tämä seikka helpottaa oman kropan arvioimista, ja itse huomasin itse olevani aikaisempaa armeliaampi ruumiini pikkuvirheille. Mitäs muutamasta vatsamakkarasta, nehän saa oikeilla vaatevalinnoilla todella näpsäkästi piilotettua muiden katseilta!

Suosittelen kirjaa kaikille naisille, jotka aavistelevat garderoobinsa (ja itsetuntonsa) olevan jonkin verran pielessä.

Kuva: suomalainen.com

0 kommenttia: