CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Ail bii teer! Ou jes ai viil.

Tällä hetkellä olen melko varma siitä, että saan elämäni suhteen mielenrauhan (lieneekö yhdyssana, samapa tuo) vasta sitten, kun armeija päästää miehekkeeni ilostuttamaan arkeani kasarmin ulkopuolelle for good. Ja opiskelupaikka, se olisi melkoinen piriste myös. Vaihtaisin työstressin nimittäin oikein mielelläni läksyjen kanssa puurtamiseen. Kaupoissahan tämä joulunalusaika on hermoja repivää hoppuilua, joten uuden vuoden jälkeen pääni saattaa olla tavallista enemmän pyörällä. Huh huh, hermostuttaa jo valmiiksi.

Yle pyörittää Mariah Careyn keikkaa. En kiellä, etteikö kyseisellä diivalla olisi uskomaton ääni, mutta tuo pelkissä alusvaatteissa lavalla keikoilu ei oikein vakuuta. Mielestäni Christina Aguileralla on nykyään enemmän tyyliä kuin Mariahilla, vai pitäisikö sanoa Mimillä, kuten valolavasteissa näyttää lukevan. Olisi kai hyvä omistaa miehen vehkeet nyt, tässä jokseenkin heteronaisen ajatusmaailmaa muistuttavassa missälie sääri-reisi-vatsa-rinnat-osasto ei nyt kauheasti lämmitä.

Teekkarit, ottakeepa kupponen pirtua joka kerta kun kirjoituksissani vilahtaa nyt-sana. Lupaan, että ootte melekosessa soseessa postauksen loppuun asti päästessänne. Samaa voitte kokeilla jokaisen epäloogisen lauseen kohdalla. Cheers!

Siskontytär sai tänään isänpäivänä nimekseen J-alkuisen nelikirjaimisen naisen nimen. Helekutti, tämä suhteellisen anonyyminä pysytteleminen tuottaa lauseiden kokoamisessa toisinaan kauheaa tuskaa. Jos tahtoisin naamakertoimeni kaikille tutuksi, hakisin kyllä johonkin tosi-tv-ohjelmaan. Niin kuin olen tainnut tehdäkin. Ups. Siitä sitten vain veikkaamaan, mikä reality on saanut minutkin lankeamaan.

0 kommenttia: