CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 13. tammikuuta 2009

Holla!

Tervetuloa bikinikesä, siksari on valmis!
Pakkohan se on hehkuttaa, että onnistuin huijaamaan vastentahtoisen löllövartaloni kuntosalille ensimmäistä kertaa pitkään aikaan - (kilo)kaloreita kului huimat 700 ja risat päälle :)
Huhkimisseurakin oli mieleistä, nimittäin ihmemies Å oli tutustumassa salilaitteisiin myös. Innostuin tekemään vatsoja jumppapallon päällä ja treenasin hauiksia huimilla kahden kilon painoilla... No, kyllä se unelmakroppa vielä tiensä mun ihoni alle löytää. Muistaa vain pukea päälle hivenen liian niukan paidan, niin muhkurainen siluetti muistuttaa olemassaolostaan kuntosalin peilien avulla. Oma löllöisyys on paras motivaattori.

Kuten erittäin todennäköistä on, kuntoiluinnostukseni hiipunee aamuun mennessä. Ei saisi luovuttaa, mutta tunnen itseni valitettavan hyvin tässä suhteessa.

PS. Älä ruoki lamaa, MTV3 klo 22.30 TÄNÄÄN!
"Lyhytelokuva, joka kertoo laman saapumisesta suomalaisen perheen elämään. Elokuva osoittaa, että keinot joilla lamaan varaudumme ovat itse asiassa asioita, jotka ruokkivat lamaa entisestään." Lähde: telkku.com

2 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Älä suotta luovuta. Minä voin kannustaa täällä ruudun toisella puolella! ;) Itsekin sain raahauduttua salille pitkästä aikaa..

Sallamaari kirjoitti...

Oi, kannustusta todella tarvitaan! :P Asennevammani saliliikuntaa kohtaan on sitkeässä, mutta eiköhän kuukauden päästä ala tulla myös näkyviä tuloksia...