CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 5. tammikuuta 2009

Inside my handbag

Tämäkin postaus taitaa kuulua siihen kategoriaan, jota on hauskempi tehdä kuin lukea. Olkoon :)



Aiheena on siis mitä laukkuni on syönyt. Esimerkkitapaukseksi otin mustan Hugo Boss -veskani, joka siis on mitä ilmeisimmin tullut parta- tai hajuveden kylkiäisenä.

Yllätyin taas, miten monta huulikiiltoa (6 kpl) laukkuni sisuksista löytyi. Lisäksi vakkareihin kuuluvat erinäiset pääsyliput (olen nähtävästi ollut laukkuni kanssa niin laivalla, leffassa kuin baarissakin - joskus kauan sitten, en mä enää nykyään missään käy), kuitit, nenäliinat ja pieni rasia pastilleja. Jostain syystä tällä kertaa Hugoni oli imaissut kitaansa myös yhden hansikkaan (missä pari?), laastareita sekä autoilijan luottotuotteen, lukkosulan.

Kuvassa näkyvien tavaroiden lisäksi minulla on aina mukana kännykkä ja avaimet. Joskus olen saanut ahdettua käsilaukkuuni myös valtavan hiusharjani, jonka ei kaikkien fysiikan lakien perusteella pitäisi mahtua laukkuuni ollenkaan...

Pahoittelen kuvan heikkoakin heikompaa laatua -_-

Tänään samainen postipoika, joka hellin kätösin kantoi myös rakkaan tietokoneen syliini, toi Lookfantasticin paketin kotiovelle saakka. Putelit olivat selvinneet ehjinä koko pitkän matkan Englannista asti. Gr8! :)

0 kommenttia: