CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 3. tammikuuta 2009

Inspiration

Kuvat Angelique Boutiquen sivuilta. Mallien kaulassa on Angelique-nimisen designerin kaulakoruja, jotka kuuluvar SUGAR MAFIA -kokoelmaan.

Mallit ovat upeita ilmestyksiä. That's what I call beauty!





Olen ennenkin puhunut pinkkien hiusten puolesta. Tämä kuva sai minut entistä vakuuttuneemmaksi, että myös shokkivärinen tukka voi olla kaunis.

Kuvan tyylissä on kaikki kohdallaan - meikki, hiukset, korut ja paita tukevat toinen toistaan. En voi sanoa muuta kuin woah!

















Tämän kuvan mallilla on täydellinen kampaus. Rakastan tuota otsatukkaa, kiharoita ja isoa kukkaa hänen korvansa yläpuolella. Näyttäisinpä itsekin joka päivä yhtä huolitellulta.

Kuvan malli on hyvä esimerkki siitä, että tatuoinnit eivät vie naisellista viehätysvoimaa, jos tyyli on muuten kohdallaan. Lisäksi propsit valokuvaajalle mustan ja pinkin tehokkaasta yhdistelmästä.















Maskeerauksen ja stailauksen parhaimmistoa edustaa myös tämä kuva. Harvoin nainen on näyttänyt yhtä valloittavalta mustassa huulipunassa. Niin chic.

















Täydellinen bilelook. Muistuttaa hieman Madonnan tyyliä Sticky and Sweet -kiertueella. Kissamaiset rajaukset ovat ajattomat ja seksikkäät.









Kaikki kuvat täältä.

0 kommenttia: