CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 8. tammikuuta 2009

Nainen puhuu miehistä

np: Kauko Röyhkä & Riku Mattila - Helvetti

Olen jo pitkään yrittänyt selata viimeisimpiä Anna-lehden numeroita, mutta en ole siitä huolimatta löytänyt Nainen puhuu miehestä -juttusarjan... Juttua :D Olen palanut halusta päästä kertomaan omat mielipiteeni kenties planeettamme upeimmista miehistä, joten ilman juttua, jonka varaan voisin postaukseni rakentaa, on nyt selvittävä!

Ideana olisi oikeasti siis, että otetaan yksi adjektiivi ja yksi mies, joka vastaa annettua adjektiivia. Nyt minä annan nimen ja linkin kuvaan, joiden lisäksi perustelen valintaani lyhyesti.


Samuli Putro (Zen Café)
Herkkä ja taiteellinen sanoittaja. Osaa ilmaista niin turhautumisen kuin syvän onnenkin tunteita. One of a kind. Inspiroiva.

Jake Gyllenhaal
Vakuuttava ja lahjakas. Osaa eläytyä kaikenlaisiin rooleihin, on ällistyttävän monipuolinen ...ja hyvännäköinen ;)

Pentti Hietanen

Jep jep, olen 19-vuotias... Mutta onpahan äidillä ja tyttärellä kerrankin yhteinen idoli! Upea ääni, isot salit täyttävä karisma ja nallekarhumainen ulkomuoto - täydellisessä maailmassa isälläni olisi kaikki nämä piirteet ja minä olisin perinyt ainakin lempeät silmät, mahtavan lauluäänen ja voittamattoman lavakarisman. I wish I was Ässä Hietanen but I ain't.

Herra Ylppö
Herra Ylppö alias Mikko Mäntymäki kuuluu ehdottomasti listalleni, vaikken Maj Karmasta erityisesti pidäkään. Suomalainen mies, jossa on kaikki kohdallaan: ulkonäkö, ääni ja pahanpojan imago. Kuumaa.

Martti Suosalo
Suomen paras miesnäyttelijä. Hänen näyttelemistään katsellessa ei ala miettiä, onko lavalla sittenkin vain Martti vetämässä roolia - hän muuttuu roolihahmokseen ja vie mukanaan. Siinä kyydissä ei edes halua vastustella.

0 kommenttia: