CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Walk the line

Katsoin äsken Maikkarilta Johnny Cashista kertovan elokuvan. Oli jollain tapaa surullisen huvittavaa seurata Johnnyn ja Junen hoivasuhdetta. Moni kohtaus nimittäin palautti elävästi eilisillan ja tämän aamun tapahtumat mieleen. Onneksi muru ei sentään ole pesunkestävä pilleristi/kokaiininokka, on varmasti pidemmän päälle älyttömän rankkaa tuo toisesta huolehtiminen. Kuningas alkoholikin tekee silloin tällöin nautittuna ihan tarpeeksi selvää jälkeä raavaastakin miehestä.

Toisen tv-elämyksen tarjosi ykkönen. Jerry Halloween on näyttelijä Jari Halosen ohjelma (talkshow?), jossa vierailivat tänään Isä Mitro, Hanna Marsh ja Viktor Klimenko. Aiheena oli rakkaus ja uskonto. Friikeistä kulisseista ja teennäisestä ilmapiiristä huolimatta mielenkiintoiset vieraat, Klimenko ja Isä Mitro, saivat aikaan hyviä keskusteluja. Hanna Marsh jätti kylmäksi, vaikutti ainakin minun silmissäni yksinkertaiselta tapaukselta, jolla ei ole omia mielipiteitä. Tosin herra Klimenkon seurassa nainen kuin nainen saattaisi vaieta.

1 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Kyllä se alkoholin kuormittama mieskin osaa usein olla rasittava. Varsinkin jos toinen painaa kaksi kertaa sen, mitä itse ja pitää toimia kainalosauvana, jotta toinen pysyy pystyssä. ;)