CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Lauantai 7.2.2009

Tänäkin viikonloppuna oli suunnitelmissa lähteä baariin pyllyä pyörittämään, mutta aamulla tulin lopulta toisiin aatoksiin. Menemisinto on laantunut, ainakin hetkeksi.

Täysin kotihiireksi en kuitenkaan jäänyt, vaan lähdin heti aamupäivästä Ikeaan. Ostin pienen punaisen laatikoston, joka takasi tekemistä koko illaksi. Olin ahkera(/säälittävä) ja kokosin illankulustani myös pienen kuvasarjan.

Vaikka kotona hissustelinkin, juomapuoli oli silti kohdallaan. De Kuyper Pucker -vadelmalikööri (jonka bongasin alun perin MouMoun blogista) Spritella jatkettuna pääsi suosikkijuomieni listalle heti.




Kyseistä litkua siemaillen aloin koota Ikean laatikostoa. Tiedän miten etenkin monet miehet reagoivat kuullessaan sanat "Ikea" ja "koota" samassa lauseessa, mutta en antanut moisten ennakkoluulojen lannistaa. Intoa puhkuen avasin suuren pahvilaatikon ja aloin tutkia eri muotoisia punaisia osia mielenkiinnolla.






















































































Kukaan tuskin kummemmin yllättyy, kun kerron, ettei laatikoston kasaaminen sitten loppupeleissä aivan vaivattomasti onnistunutkaan.

Eräs osa ei tuntunut millään istuvan kokonaisuuteen, ja laatikosto uhkasikin tämän takia jäädä toispuoleiseksi. Kun olin raivohulluuden partaalla, keksin vihdoin hakea vasaran. Pari iskua ja ongelma on tipotiessään ja laatikosto tasapainossa.

Ruuvien kanssa tappelin hampaat irvessä valehtelematta tunnin. Olin jo luovuttamassa, mutta onneksi joissain asioissa luontoni ei anna periksi.

Monen tunnin vaivannäön jälkeen lopputulos näyttää tältä:





















"Helmeri" on ensimmäinen kokonaan itse kokoamani huonekalu. Olo on kuin äidillä, joka katselee ylpeänä esikoispoikansa touhuja. Siinä se nyt jököttää, alkujaan missä lie ambomaissa tehty, mutta minun viimeistelemäni punainen laatikosto.

* Vaikka välillä oli vaikeaa, en silti alentunut vetämään hermosauhuja. En polta tupakkaa kuin oikein kovina vitutuksen hetkinä. Niitä varten minulla onkin piilossa aski pahanmakuista vaaleanvihreää LM:ää. Omasta tyhmyydestä on hyvä kurittaa keuhkojaan. Vähällä oli, mutta onneksi pärjättiin tänäänkin yhdellä päihteellä per ilta... *

Loppuun vielä pari satunnaista kuvaa.

















"Aina kädessä."























"Tänään päällä."

1 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Tuo likööri oli kyllä namia!:)