CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Swatch: Gosh Effect Powder ja Waterproof Eye Shadow Stick

Saaran meikkipostauksessa (tai ehkä useammassakin, en tiedä) on surkuteltu sitä, kun upeissa meikeissä käytetään aina kalliita ammattimaisia meikkejä. Monesti kosmetiikassakin laatu maksaa itsensä käytössä takaisin, sillä useimmiten selektiiviset tuotteet ovat todella riittoisia, niissä on paljon pigmenttiä ja ne levittyvät pehmeästi. Sääntö vaatii toki aina poikkeuksen, sillä tuotesarjankin sisällä voi olla huonoja tuotteita niiden helmien joukossa. Kannattaakin etsiä netistä käyttäjäkokemuksia, jos aikoo panostaa rahallisesti meikkipussinsa sisältöön. Lisäksi kosmetiikkamyymälöissä palvelee yleensä asiantuntevaa ja ystävällistä porukkaa, ja tietenkin myös lähipiiriltä voi tiedustella, mistä kosmetiikkatuotteista he pitävät.

Vinkkasin Saaran kommenttiboksissa röyhkeällä amatöörimeikkisutaajan oikeudella suhteellisen huokean hintaisesta kosmetiikkasarjasta Gosh, jota myydään Sokoksilla ja Emotioneissa. Anna Abreulle tekemässään kulta-mustassa meikissä Saara oli käyttänyt Make Up Storen jauheluomiväriä (sävy 24 carat). Tänään tajusin, että omistan Goshin Effect Powder -luomivärin sävyssä Glamour, joka on sekin MUSin jauheluomivärin tapaan kaunis kultainen.

Koska Effect Powderit ovat jauhemaisia, ne tarvitsevat alle kiinnittävän aineen. Saara oli käyttänyt MAC Paintpotia ja Shadestickia, joten levitin luomivärin alle Shadestickia kaukaisesti muistuttavan Gosh Eye Shadow Stickin (sävy Love that beige!).

Itsetunto ja meikkaustaidot eivät vielä kestä meikkikuvien julkaisua, joten tein swatchin kämmenselälleni. Vasemmalla on pelkkä Eye Shadow Stick, oikealla olen levittänyt Stickin päälle Effect Powderin.


Tässä vielä jonkinlaiset kuvat käyttämistäni tuotteista:




Tuotteiden pysyvyydestä on sanottava sen verran, että mulla on tosi rasvoittuvat silmäluomet. Ainoa tähän mennessä toiminut luomivärinpohjustaja on ollut Urban Decayn Primer Potion aka UDPP, jota on kehuttu ja palvottu ympäri maailmaa. Kuten mainitsinkin, olen täysin amatööri, jolla on koulutuksen sijaan pelkkä palava rakkaus kosmetiikkaa kohtaan, joten vika saattaa silmäluomieni sijaan piillä meikkaustaidoissani. Mene ja tiedä, mutta jotkut Goshin Eye Shadow Stick on lukemani mukaan pelastanut luomivakoihin karkailevilta meikeiltä.

0 kommenttia: