CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Tiistain turinat

Snif snif TSUUH.
Joku muu saattaisi kyseenalaistaa siivoustottumuksensa, jos nenästä tulisi niistäessä karvapalloja, vaan minullepa tämä on ihan peruskauraa. (Joopa joo.)

* * *

Ostin maailman ihanimmat farkut eilen - koko shoppailupäivän saldo on siinä, mutta rahaa paloi siltikin ihan mukavasti. Noh, kun eilen laitoin ne kotona jalkaani ja hengailin vähän aikaa niissä, alkoi ihoa kutittaa kauheasti. Farmarit on tehty luomupuuvillasta ja ostettu JC:stä.
Kuulostaako tutulta? Mielestäni olen avautunut samasta asiasta aiemminkin...

Tää alkaa mennä jo vähän huolestuttavaksi: luomupuuvillainen t-paita, allergiareaktio. Toppeja JC:stä, allergiareaktio. Luomukasvovoide, allergiareaktio. Luomupuuvillaiset törkeän kalliit farkut, allergiareaktio...

Alan olla vahvasti sitä mieltä, että toisille synteettiset aineet sopivat paremmin kuin luonnonmukaisesti valmistetut aineet. Tämä pätee siis tuossa Frantsilan Kehäkukkavoiteen kohdalla. Vaan mikä helekutti vaivaa näitä luomukankaisia vaatteita!? Onko vain sattumaa, että kyseiset kledjut on käsitelty ihoani ärsyttävillä aineilla, vai käsitelläänkö luomupuuvilla aina luomuaineilla?

* * *

Tänään haen postista paketin ja optikolta piilolinssitilaukseni. Ehkäpä se kirppispöytäkin olisi jo aika varata... Myytävää tavaraa alkaa olla nimittäin jo kahden pöydän verran.

0 kommenttia: