CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 2. toukokuuta 2009

Voihan vappu.

Ei vit...
Mun angstaamiseni on niin jäätävää, että alkaa ihan itteänikin palella. Ehheh.
Oli kyllä niiiiiin klara vappen taas ettei juuri selvemmäksi pääse. Joo, hei, kotitekoisessa simassa on se 0,8% alc. ja puolikas siideri nyt ainakin viimeistään nosti kankut olalle. Ei sillä että kauheesti ois ördäys kiinnostanut, mutta urputtaminen is da word, biatch.

Koko vapun vietin stalkaten jokaikistä Blogilistan top satasessa majailevaa muotiblogia. Odottelin malttamattomana (ja märisten), kuka näistä synkkäämme maahamme valoa tuovista tyylin edelläkävijöistä postaa ensimmäisenä kuvakylläisen postauksen siis niin älyttömän hauskasta ja tosi kosteasta vapustaan.

Odotin kuvaa hymyilevästä bloggaajasta, joka poseeraa kameralle käsi lanteilla ja pää vinossa. Bingo. Päästä löytyy ylioppilaslakki. Bingo. Ja mikä parasta, olkapäille laskeutuvat kauniit, eritoten vappua varten kyhätyt kiharat. Bingo. Bango. Bongo. Kaikkea tätä ryydittää hypettävä teksti, jossa bloggaaja kehuu niin kaverinsa, koiransa, poikaystävänsä kuin isäpuolensa serkun vaimonkin maasta taivaaseen.

Jee jee, vappu ihmisen parasta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen eloon ja sima kuohuaa... Itsehän istuin kotona ja yritin parhaani mukaan unohtaa, että on vappu. Vinkki kaikille, jotka yrittävät eristää itsensä ympäröivästä maailmasta: Älkää. Menkö. Face. Bookkiin. Vappuaaton jälkeisenä päivänä on sen sijaan hykerryttävää selailla uutisotsikoita, joiden perusteella on helppo selitellä itselleen, ettei muiden ihmisten kanssa kannata oikeasti olla tekemisissä. Siellä ne ovat taas lyöneet toisiltaan hampaat kurkkuun ja kaataneet jonkun teiniparan mopoautonkin (julmaa!). Lisäksi kaupungissa haisee satavarmasti ehta kusi. Kylläpä oli viisas päätös jäädä himaan taas kerran.

Myönnän. Ulkona oli kiva sää. Kavereiden kanssa olisi kiva syödä herkkuja ja juoruta. YO-lakkikin sopii päähäni ihan kivasti. En vihaa vappua, vihaan itseäni. Kotiin lukittautuminen moninkertaisti itseinhoni huippulukemiin, joten epäsosiaalisuus ruokkii ainakin mun kohdallani itse itseään. Negaation oravanpyörä jatkuu ja jatkuu.

Onpa muuten kummallinen siideri tämä Cooleri. Tuoksuu Valion viililtä ja maistuu pelkältä esanssilta. Sääli sinänsä.

0 kommenttia: