CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 3. elokuuta 2008

Friends are like diamonds.

Eilen pidimme kahden ystäväni kanssa hauskan tyttöjen illan. Ohjelmaan kuului juoruilua, hyvää ruokaa ja ihana aikuisten satu eli Sinkkuelämää-elokuva. Voi että, pari tuntia leffateatterissa hurahti kevyesti ohitse :)

Sen verran tuosta leffakokemuksesta on sanottava, että muutama kohtaus tuntuivat ontuvan ja pahasti. Asiaan vaikuttivat varmasti viimeaikaiset uutiset Parkerin (pitkäaikainen parisuhde karilla), Cattrallin (kinaa Parkerin kanssa), Nixonin (lesbosuhde) ja Davisin (alkoholismi) elämistä. Etenkin Carrien ja Samanthan lämpivät välit tuntuivat teennäisiltä, mutta kaiken kaikkiaan Sinkkuelämää oli ihan kelpo hömppäleffa. Teatterin ulkopuolella tosin oikea elämä löi vasten kasvoja, kun sieraimiin tunkeutui tupakansavu ja poliisipartiot vartioivat sateessa notkuvia humalaisia...

Illasta käteen jäi se, että tekniikan pettäessä ei voi syyttää ihmistä ja työssä käyminen tuntuisi varmasti kivemmalta, jos hankkisi ihan oikean elämän, johon kuuluisi ystävien tapaamista useamminkin kuin kerran parissa kuukaudessa. Täytyy laittaa jälkimmäinen seikka mietintämyssyyn.

0 kommenttia: