CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 18. syyskuuta 2008

18.9.2008 klo 18:06

Päivän oivallus:
Korkokengät, kipeytyneet pakarat, monta kassillista tavaraa ja matala auto eivät ehkä ole se kaikista ihannollisin yhdistelmä.

Se on House-ilta tänään! Jos uskallan vielä ennen telkkarin ääreen lösähtämistä käydä salilla vetreyttämässä jumiutunutta lihaksistoani, olen ylpeä. Kävin jopa optikon luona tilaamassa piilarit, jotta näen treenatessa ohjaajan ja muut kanssa-ahertajani. Edes pienten painojen kanssa hosuessa silmälasini eivät nimittäin ole turvassa.

1000 Pin-up girls -kirjani saapui, kuten myös Jen Lapiduksen "Snabba cash". Jälkimmäiseen en tosin aio koskea vielä hetkeen, sillä urakan alla ovat ainakin Einhornin "Aidosti kiltti" ja ehkä myös Brownin "Meteoriitti" auf Deutsch eli saksaksi. Vaikka alku aina hankalaa, uskon että saan edes jotain irti muilla kielillä lukemisesta. Äitini tarjosi lomalla minulle ruotsinkielistä hömppäkirjaa, mutta rajansa kaikella - minä luen Kinsellani suomeksi, muuhun höttöön en koe tarvetta koskea. Niin, tuo pin-up-teos tarjoaa siis todennäköisesti vain visuaalista viihdykettä, vaikka tavallaan hömpötystä sekin toki on.

0 kommenttia: