CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

12. lokakuuta 2008 klo 23:07

Kävin perjantaina Muoti+Kauneus-messuilla. Visiittini saldo: rakennekynnet huokeaan hintaan, pari dpn:n sormusta edullisesti ja ilmaiseksi lukemattomia julkkisbongauksia. Inspiraatiota lähdin hakemaan, mutta siltä osin matkani jäi vähän mitäänsanomattomaksi. Harmi, mutta onneksi on Internet ja naistenlehdet.

Olen uskomaton tohelo. Tänään parempi puoliskoni olisi tahtonut silmäillä minulle antamaansa kultaista ranneketjua, mutta enhän minä sitä löytänyt ennen kuin muruni lähdöstä oli kulunut puolisen tuntia... Lisäksi huuliltani pääsi pari kertaa "ai niin, mulla on tääkin" -lausahdus, kun kävin läpi laatikoita ja purnukoita ketjua etsiessäni. Jollain taitaa olla aivan hirvittävästi liikaa tavaraa?

BB: Andreas ulos. Siinäpä vasta hyväpaha uutinen. Liputan Cheryllin ja Teron puolesta, mutta tästä huolimatta tuijotin tv:tä kyynel silmäkulmassa, kun Ade ryntäsi halaamaan Millaansa. Joopa joo. A varmaan pärjää elämässään loistavasti ilman Big Brotheriakin, joten eipä siitä sen enempää. Peeäs, se uusi Reetta tai Reetu, mikälie, vaikuttaa ihan rennolta tyypiltä.

Huomenna töihin viideksi tunniksi, jippijai.

AIJAI, olin ihan unohtaa hehkuttaa PlayStation-pelien nerokasta koukuttavuutta! Pelasin eilen ensimmäistä kertaa Guitar Heroa, ihastuin ikihyviksi, joskaan Aerosmithin biisit eivät ole parhaita mahdollisia minulle, kun en niitä tunne (jepa, "I don't wanna miss a thing" on kyllä tuttu). Puheenaiheeksi nousi jälleen kerran Singstar, oih, tuo The Simsin veroinen pelien kingi. Tahtoo, tahtoo, ruvetaan varmaan sisaren miehen kanssa battlee ihan kunnolla, jos joulupukki semmoisen kontistaan ojentaa! Olen niiiiiiin tulessa, mie haluun hoilata Nirvanaa epävireisesti mutta tunteella kokoajan, joka päivä, oi kyllä, KYLLÄ!

Jos joku haluaa ilahduttaa allekirjoittanutta oikein kunnolla, niin voisi toimittaa Pleikkarin kolmannen version kotiovelle kannettuna, kiitos.

1 kommenttia:

The Freelancer's FashionBlog kirjoitti...

Moi, en kyllä tiedä mikä hair rat:in tai bun:in oikea nimi ois suomeksi, koka olen ostanut omia netistä (tuntuu todella vaikeata löytää niitä täällä vaikka aina sanotaan että kampaamolta niitä saa... en kyl kauheasti niitä salonkeja kiertänyt, että saattakin löytyä jostain. Ja sitten tuli äsken mieleen että naamiais kaupoissakin niitä sattais olla kans?)

Jos ei löydy "oikea" rulla niin vaahtomuovista saisi kyllä tehdyn jonkinlaisen (eräs bloggaja mietti ett olisi hankkinu bauhausista sellainen pienkokoiinen rulla joka voi laittaa maalaustelan päälle). Vaahtopalan päälle voi vaikka laittaa nylonsukan joka sopii omaan hiusväriin... Tärkein on että se, eh, hiusrulla on tarpeeksi tiheästä mutta kevyestä materiaalista.