CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 29. joulukuuta 2008

Pääasiallisesti olen yöihminen.

Paitsi nyt. On puoliyö, eikä uni tule.

Iltayhdeksältä alkoi nukuttaa. Torkahtelin keittiön sohvalla, olohuoneesta kantautui rentouttava puheensorina. Olin kymmeneltä lähes sänkyvalmis.

Pujahdin peiton alle ja sammutin valot.

Päätä jomotti.
Hajuveden tuoksu kantautui sieraimiini ja tuntui jäävän vellomaan pääni onkaloihin. Se häiritsi.
Elämäntilanteeni alkoi ahdistaa, taas.
Tyytymättömyys niin sosiaaliseen elämään kuin työtilanteeseenikin alkoi vaivata mieltä.

Otin joululahjaksi saamani kirjan ja aloin lukea.
Siltikään ei alkanut väsyttää.

Pyörin sängyssä tähän asti saamatta unta.
Lopulta annoin periksi ja tulin keittiöön. Manasin, missä aamu viipyy.

Mikä tahansa on parempi kuin yksinäinen yö. Ajatukset paisuvat ja poksahtelevat. Tekisi mieli tilittää tuntojaan jollekulle, mutta todennäköisesti kukaan ei ole hereillä, saati halukas pohtimaan sitä, miksi kaikki tuntuu olevan taas pielessä.

Itseänipä saan syyttää. Miksi lomalla pitää aina viivytellä nukkumaanmenoa pikkutunneille asti ja nousta sängystä vasta iltapäivällä?

Sen sijaan, että nukkuisin, mietin kuumeisesti sitä, millä tavoin korpraali Å minua vedätti vuosi sitten ja miltä se tuntui. Tajusin, että tuskin kukaan paikalla olleista enää muistaa koko asiaa. Tuli typerä olo, takerrun aina epäolennaisuuksiin ja syleilen niitä kuin rakasta lemmikkiä. Nytkin kyseessä oli palaneet piparit. Hohhoh.

Koska uni ei ota tullakseen, varastan Just my gay life -blogista tällaisen tuikitärkeän kyselyn.

Paljonko kello on? >> 00:23.

Lempinimet? >> Ässä on yksi niistä.

Vanhempien nimet? >> Ne on ihan sellaiset tavalliset suomalaiset nimet. Isän nimessä on kaksi ja äidin nimessä kolme tavua.

Kynttilöiden lukumäärä viimeisimmässä juhlakakussasi? >> Vaatimattomat 19. Tai siis leikisti oli, en edes muista koska synttärikakussani on viimeksi ollut kynttilät.

Päivämäärä jonka alituiseen sekotat? >> Öhh. Äitini syntymäpäivässä menee sekaisin, kumpi luku on päivä ja kumpi kuukausi.

Eläimiä? >> Joo, kaloja, koira ja kissa löytyy.

Pituutesi? >> Something between 173 and 175 cm.

Silmiesi väri? >> Vihreä. Kadehdin sinisilmäisiä. Nii joo, joskus sain myös hirvittävän mustasukkaisuuskohtauksen, kun korpraali Å sanoi, että yhdellä kuvan tytöllä oli todella kauniit siniset silmät. Pillastuin pahanpäiväisesti. Such a loser.

Hiuksiesi väri? >> En minä tiedä! Sekasikiö. On tummaa, vaaleaa ja häivähdys punaistakin. Vaaleata kohti mennään!

Lävistyksiä? >> Jebu, tragus löytyy.

Tatuointeja? >> Sellainenkin on, olkapäässä.

Pidätkö työstäsi? >> Mulla on asennevamma sitä tosiasiaa kohtaan, ettei rahavirrat kulkeudu mun pankkitilille ilman työntekoa. Rupean pummiksi.

Syntymäkaupunki/kunta? >> Ei ole minusta oleellinen tieto tämän blogin pitämisen kannalta.

Asuinkaupunki? >> ...kuten ei tämäkään.

Oletko ollut rakastunut? >> Olen.

Oletko nyt rakastunut? >> Tällä hetkellä rakastan, seuraava vuodenvaihde on jo viides laatuaan tuon saman äijän (korpraali Å, jotta hitaimmatkin tajuavat) kanssa.

Mieluisin asia sähköpostissa? >> Kun tavoittelemani henkilö viitsii heittää viestiä takaisin, niin me happy.

Oletko rakastanut jotakuta niin paljon että olisit sen takia itkenyt? >> Jooh. Itken usein ja rakastankin paljon.

Oletko ollut auto-onnettomuudessa? >> Poikaporukka tuli vasemmalta ja ajoi edesmenneen vaarini Volvon kylkeen. Vaarilta pääsi pari ärräpäätä, kukaan ei loukkaantunut. Paitsi sen toisen auton kuski saattoi saada vakavia henkisiä haavoja.

Leivänkannikat vai pekonipalat? >> Pekonia, kyllä!

2 vai 4 ovea (autossa)? >> Neljä.

Kahvi vai tee? >> Ei kumpaakaan.

Mieluisin unilelusi? >> Iso nalle, joka suojelee mua murtovarkailta ^_^ (en yleensä käytä tuollaista hymiötä, mutta tähän lauseeseen se passasi kuin nyrkki silmään)

Lempivärisi? >> Punainen. Forever and ever.

Etikkaa? >> Hyi, ei!

Alushoususi väri? >> Harvinaista minulle: vaaleansiniset.

Kirja jota luet tai haluaisit lukea? >> Rajaa Alsanea: Riadin tytöt on nyt työn alla.

Lempielokuva? >> Hmmh. Tykkään Tarantinon leffojen värimaailmasta kovasti. En harrasta elokuvia kummemmin.

Lempiruoka? >> Jouluna kinkku ja graavilohi, muuten menee pihvit, toastit, pastat ja pikaruoka.

Päässäsi soiva laulu? >> Oho, melkein pääsin jo eroon siitä! Dave Lindholmin Pieni ja hento ote, jota Anna Puustjärvikin Idolsissa tulkitsi. Kiva kappale, mutta rasittava pidemmän päälle päässä soineena.

Hammastahnasi? >> Pepsodentin joku perusvihreä. Äiti sanoo lastentahnaksi, iskä kun ei voi sietää vahvoja aromeja - alkaa aivastuttaa.

Ravintolasi? >> Minun ravintolani? Jaa'a. Cantina West, Omenapuu ja se yks, missä on hyvät pizzat ja siellä soittaa bändejäkin, on hyvä. Myös Chico'sissa on hyvät ruoat.

Lempikukkasi? >> Liljat ja kallat. Oon hautajaiskukkaihminen.

Vihaamasi ruoka? >> Pitkä lista: maksalaatikko, purjoruoat, lanttulaatikko, ohrapuuro, kaaliruoat... Kaikkia en edes muista.

Mieluiten seuraamasi urheilulaji? >> Kilpatanssi.

Pikaruokala? >> Onko Chico's pikaruokala? Hesessä tulee töiden sijainnin takia käytyä usein.

Edellinen vierailusi sairaalaan? >> Varmaan vaaria olin katsomassa jokunen kuukausi sitten. Tosin kyseessä oli terveyskeskuksen vuodeosasto, joten ei... No mutta TIETYSTI, lokakuun alussa kävin Kätilöopistolla päivänvanhaa siskontyttöä katsomassa! :)

Lempijuomasi? >> Vesi on yleensä parasta. Oon myös oppinut juomaan limuja ja vähän valkkariakin.

Makuuhuoneesi maton väri? >> Sininen.

Monta kertaa epäonnistuit “inssissä”? >> Twice.

Edellinen henkilö jolta olet saanut postia? >> Taisi olla yksi samanikäinen kaveri, joka muutti vähän aikaa sitten Helsinkiin ja lähetti joulukortin. Ihan sydäntä lämmitti moinen muistaminen :)

Oletko ollut syytettynä rikoksesta? >> En.

Missä kaupassa luottokorttisi luotto täyttyy? >> En omista luottokorttia, mutta monissa ulkomaisissa nettikaupoissa myös Visa Electron käy maksuvälineenä. Vastaan lookfantastic.com.

Mitä teet kun olet rättiväsynyt? >> Olen vaikea. Kiukuttelen, eikä ruoka maistu.

Mitä sanoja tai fraaseja käytät liian usein? >> "Aivan!" Se on tarttunut eräältä työkaverilta.

Ystäväsi, jotka asuvat kauimpana? >> Höh? Ystävät on laskettavissa yhden käden sormilla. Vastaan ystävä J, joka majailee Espoon suunnalla.

Paras “asia” maailmassa? >> Tajuta, mitä oikeasti tahtoo, eikä tanssia muiden pillin mukaan. Vaikka olenkin parisuhteessa jääräpää, muilla elämän osa-alueilla uhkaan jumittua ovimaton rooliin. On hienoa kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Se palkitsee niin minut kuin lähimmäisenikin.

Nukkumaanmenoaika? >> Liian myöhään. Tänään se olisi ollut siinä kello 22:n aikaan, mutta...

Kuka sinulle vastaa nopeiten? >> Tekstiviesteihin äiti, vaikka se onkin hidas kirjoittamaan kännykällä. Puheluihin sekä äiti että sisko.

Kuka henkilö tulee eniten kyseeseen, joka ei vastaa ollenkaan? >> Yleensä saan soittaa korpraali Å:lle kahdesti. Ollaan yhtä luusereita, eikä olla yleensä siellä, missä puhelin on. Tai sitten vain rasittaa vastata puhelimeen ihan liikaa.

Paljonko kello on? >> 00:55. Hurraa.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I liked your blog, I invite you to visit and become a follower of mine, sure you'd like to hope that we continue to contact in the future, kisses and congratulations