CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 2. tammikuuta 2009

Sometimes a girl needs pampering.

Sarjassamme kukaan-tuskin-innostuu-aiheesta-yhtä-paljon-kuin-bloggaaja-itse:

Mitä tököttejä käytin tänään! :)

Vaahdotin hiukseni ensin XZ Tyrni-hoitoaineella. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja puhdistaa ne hellävaraisesti. Toisella vaahdotuskerralla käytin Tigin Superstar-shampoota, jonka jälkeen levitin pituuksiin MOPin C-system hydrating conditioneria (poishuuhdeltava hoitoaine sekin). Tuoksu muistuttaa mielestäni kolan ja appelsiinin makuista trip-mehua.

Kasvoni pesin apteekista saatavalla Favoran 3-in-1-puhdistusgeelillä ja koko kropan jynssäämiseen käytin Adidaksen Body Fitness -suihkugeeliä, jossa on kofeiinia ja hierovia pesuhelmiä.

Suihkutsembaloiden jälkeen laitoin hiuksiini Wellan System Professional (aka SP) -sarjan Perfect Hair -hoitoainetta, joka lupaa korjata hiusrakenteen vauriot ja antaa tuuheutta. Latvoihin levitin Schwarzkopfin Gliss Hair Repair Oil Nutritive -tehohoitoseerumia, jonka pitäisi ehkäistä kaksihaaraisten syntyä.

Kasvoilleni levitin Phytomerin Hydracontinue -kosteusvoidetta ja silmien alle sipaisin Lumenen Sensitive Touch rauhoittavaa silmänympärysvoidetta.

Käsiä hellin Biothermin Biomains -käsivoiteella ja kynsille levitin Muoti ja Kauneus -messuilta ostamaani Solar Oil -nimistä kosteuttavaa öljyä. Kaulan ja varpaiden väliselle alueelle hieroin The Body Shopin mustikantuoksuista vartalovoita. Huulet saivat nauttia luottotuotteeni Bepanthen-voiteen tuomasta kosteutuksesta, jota ilman en varsinkaan talvella tule toimeen.

Tekstissä mainittujen tököttien lisäksi käytän arkena myös meikkejä, hajuvettä ja hiusten muotoilutuotteita. Lienee siis selvää, että olen altistunut melko monelle kemikaalille elämäni aikana ja on suorastaan ihme, etten ole saanut allergiaoireita kuin muutamasta tuotteesta.

0 kommenttia: