CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Spin around, spin around, spin around!

Tänään on ollut taas jostain syystä aivan käsittämättömän hyvä päivä. Siis silmälääkärin laittamista näköä heikentävistä tipoista ja Å:n päänsärkykohtauksesta huolimatta.

En ole koskaan pitänyt Jessica Bielia juuri minkään näköisenä. En kiellä, etteikö hänen kroppansa olisi totaalisen hot, mutta naamavärkki sen sijaan kuuluu mielestäni menettelee-kategoriaan.

...until today:

Tuo suttuinen etäisesti kuvaa muistuttava pikselisekamelska on siis kännykkäni kameran tuotos. Nappasin kuvan Miss Mix -lehdestä lääkärin odotustilassa, kun odotin silmätippojen vaikutusta. (Hyvin toimi: lähinäkö sekosi, kun pistin rillit päähän ja yritin leperrellä sylissäni olleelle siskontytölle. Tuntui, että silmät eivät tottele, vaan menevät kieroon, koska iiriksien kokoon vaikuttavat lihakset oli lamautettu kirvelevällä nesteellä. Ainakin niin mie ymmärsin.)

THE POINT WAS, että Jessica näyttää upealta vaaleassa tukassa ja hennon pinkissä huulipunassa! Yritin etsiä netistä parempaa kuvaa kyseisestä stailista, mutten nopeasti selailemalla löytänyt. Paha on kauhalla ottaa kun on lusikalla annettu, vaimitensekulunutlausahduskuuluikaan. Eikä muuten sovi tähän asiayhteyteen pätkääkään tuo sanonta :D

0 kommenttia: