CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Vuosi 2008

Päätin nyt sitten sunnuntain iltapuhteeksi muistella viime vuotta kuukausi kerrallaan. Valitettavasti kuvamateriaalin määrä on vähäinen.


Tammikuu

Lukion viimeiset kuukaudet olivat käsillä. Tuskailin monta tuntia äidinkielen preliminäärissä.
Näin Cats-musikaalin, josta pidin kovasti.
Lauloin erään perhetutun syntymäpäivillä flunssaisena. "Keikka" meni totaalisesti pieleen.
Kuntoilukärpänen puraisi. Aloin käydä säännöllisesti esimerkiksi body pumpissa.

Helmikuu

Oli penkkarit, joista en innostunut laisinkaan. Aiheenamme oli ammatit, mutta päädyin ostamaan Punanaamiosta pikkutuhman Lumikki-asun mielikuvituksen ja ajan puutteen vuoksi. Angstailin koko päivän.
Abiristeily SiljaLinella. Muut vetivät viinaa kaksin käsin, minä ja pari hyttikaveriani menimme nukkumaan. Näin Nation 2 Nation -tanssiryhmän esityksen, johon taisin kaiken hehkutuksen jälkeen hivenen pettyä. En onnistunut kihartamaan hiuksiani suoristusraudalla. Ostin Christina Aguilera -hajuveden ja MACin meikkejä Ruotsista. Meinasin tilata salaatin englanniksi, mutta siskonmies (joka oli valvojana) halusi puhua ruotsia.
Täytin 19. Synttäreitä vietettiin kotona, koska arkailin baarielämää.

Maaliskuu

Minä ja herra Å kävimme katsomassa stand-up-keikkaa Pasilassa. Ilta oli huima!
Paljon kirjoituksiin valmistavia tenttejä. Lopulta pinnasin lähes
kaikista niistä.
Kuntoiluinnostus alkoi hiipua. Olin pohjimmiltani kuitenkin oma laiska itseni.
Ylioppilaskirjoitukset. Jatkoin samaa linjaa kuin siihenkin asti; viimeisenä iltana panikoin yhden kirjan läpi, jos sitäkään.

Kirjoitusten välipäivinä kävin kampaajalla. Mahdoin olla hermoraunio.
Tanssikisat Valkeakoskella.

Huhtikuu

Aloitin työt kun koulu loppui. Olin keskimäärin 25 tuntia viikossa töissä.

Toukokuu

Yo-juhlien valmistelua. Piti tehdä suuria päätöksiä, kuten päättää serviettien väri ja minkälaista ruokaa juhlissani tarjottaisiin. (Asenne: EVVK.)
Tanssiseuran kevätnäytös jäi toistaiseksi viimeiseksi esityksekseni.
Herra Å:n kanssa kylpylään Tampereelle. Kallista lystiä, mutta ee-rittäin mukavaa sellaista.
The Day. Aamulla menin kampaajalle ja meikkiin. Kiinnitin tek
okynnet sormiini autossa, vatsa sekaisin jännityksestä. En kompuroinut juhlassa, sain stipendin. Todistuksessa luki EEMMCC. Iltapäivällä juhlittiin, vieraat saivat nauttia aurinkoisesta säästä ja herkullisesta ruoasta. Jatkot @ Studio 51. Aamuyölla ihailin auringonnousua. Linnut lauloivat ja tajusin, että lukio oli o-h-i.




Kesäkuu

Kiertelin pääsykokeita. Ei tärpännyt.
Juhannus. Rentoa hengailua ja hyvää grilliruokaa. Kiitos rakkaani humalatilan, lähdimme kävelemään väärään suuntaan tuttumme juhlista. Extrakilometrejä kertyi yksi tai kaksi. Lopulta rakas lahjoitti kenkänsä minulle ja käveli itse sukkasillaan.
Perillä huomasimme, että asvaltti oli syönyt sukista pohjan kokonaan pois ja murun humala oli haihtunut.

Heinäkuu

Honey alias herra Å astui Suomen armeijan palvelukseen. Inttileskeys alkoi.
Tein töitä. Oli hiljaista.
Pikkuhiljaa alkoi selvitä, että tulisin viettämään välivuoden.
Suretti.





Elokuu

Nothing special happened = tein töitä.

Syyskuu

Matka Portugaliin äidin kanssa. Jännitin lentämistä. Oli kuuuuuma. En käynyt uimassa kertaakaan - sen sijaan Algarve Shopping Center tuli hyvinkin tutuksi. Ostin kosmetiikkaa, koruja ja vaatteita. Retki Lissaboniin osoittautui fiaskoksi hirvittävän ruuhkan takia. Ihmettelin Portugalin alhaista vuokratasoa ja valtaisaa Jeesus-patsasta. Kävelin rannalla mustassa polvipituisessa mekossa kuin mikäkin angstinen teini. Söin roskaruokaa ja yhtenä päivänä lounastimme jopa italialaisessa ravintolassa, kuten kunnon turistien kuuluu Portugalissa tehdä... TV:stä tuli lääkäriohjelmia. Olin todella laiska, enkä ruskettunut. Hyvää sangriaa, hyvä reissu!



Lokakuu

Siskontyttö syntyi ambulanssissa. Purskahdin itkuun tämän kuultuani. Seuraavana päivänä näin uuden perheenjäsenen ensimmäistä kertaa. Olipa se pieni ja söpö!
Seurustelumme 4. vuosipäivä. Siskontytön laskettuaika osui samalle päivälle, mutta neitipä päätti olla hiukan vikkelämpi.
Otin tatuoinnin. Vaikka kaikki olivat vannoneet, ettei se edes oikeastaan satu, niin kyllä se kirpaisi. But I fell in love with it.
Kirjamessut. Hamstrasin edullisia pokkareita enemmän kuin jaksoin kantaa.
Pääsykokeet. Taas. Eikä tärpännyt.

Marraskuu

Isovanhemmistani viimeinen, vaarini, nukkui pois. Sotaveteraanin viimeinen matka.
Siskontyttö sai nimen.
Viikate @ Tavastia. Jouduin tukemaan sammuvaa tyyppiä lähes koko keikan ajan. Oi näitä eturivin riemuja.
Jouluostokset. Olin kerrankin ajoissa liikkeellä ja sain hankittua miltei kaikki lahjat samalla kertaa. Olin supershoppaaja.

Joulukuu

Viimeinen kuukausi inttileskenä. Kuin palkinnoksi tästä murulla oli pitkä joululoma.
Tein pitkiä työvuoroja joulusesongin vuoksi.
Kävin kampaajalla. Päätin haluta takaisin blondiksi.
Joulu. Siskontyttö toimitti pikkutontun virkaa. En saanut ainuttakaan konvehtirasiaa lahjaksi! (Onneksi, sillä talostamme löytyi herkkuja moneen lähtöön muutenkin.) Kävin porukoiden kanssa fiilistelemässä yökirkossa. En saanut viettää joulupäivää pyjamassa, koska kävi kutsu anoppilaan. Piristävää vaihtelua toki sekin.
Uutena vuotena tapani mukaan ANGSTASIN. Olin 31. päivän töissä, enkä olisi millään jaksanut lähteä rakettien paukkeeseen. Lähdin kuitenkin, sillä minulle oli hankittu värikkäitä tähtisadetikkuja - niitä nyt ei vaan voinut vastustaa! Ilta meni kuin menikin erittäin rattoisasti ja kellon lyödessä kaksitoista miehekkeeni vanheni vuodella.


Viime vuonna olin todella hankala, mutta puolustuksekseni on sanottava, että vuoteen sisältyi myös todella vaikeita aikoja. Bloggaamisenhan aloitin muistaakseni huhtikuussa. Tätä ennen olin pitänyt kavereille suunnattua päiväkirjaa Livejournalissa.

0 kommenttia: