CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 23. helmikuuta 2009

Nainen eikä teini enää

Eilen katsoin ykköseltä dokumentin nimeltään Hiusten matka. Siinä käsiteltiin Great Lengths -hiustenpidennysfirman toimintatapoja: Intiassa köyhät ihmiset käyvät temppeleissä uhraamassa hiuksensa, jotta "jumalat" olisivat suopeita. Nämä hiukset lähtevät Intiasta noin 550 dollarin KILOhintaan, Jenkeissä julkkistenkin suosimien hiuspidennysten hinnaksi nousee parhaimmillaan 4000 dollaria per pää.

Saatoin hieman kauhistua. No, olenpa ainakin ihan tyytyväinen nykyiseen kuontalooni, en vongu vähään aikaan jatkotukkaa.

Ohjelmassa mainittiin myös sellainen fakta, että vaalea malli myy tuotteita paremmin kuin tumma. En ole koskaan tajunnut ihmetellä sitä, että länsimaissa halutaan terveen hehkuva ruskettunut iho (joka pahimmillaan sävyttyy donatellaversacemaisen rumanruskeaksi), mutta että joissakin maissa myydään ihoa vaalentavia voiteita...!? Millaiseksiköhän oma übervalkoinen iho muuttuisi moisilla aineilla - kuluisi kenties puhki?

* * *

Täytin pyöreitä, teini-ikä taakse jäi and so on. Sain ihania lahjoja, pääsen muun muassa ihailemani artistin konserttiin! Helmee, sanoisivat lökäpöksyt.

* * *

En ole nähnyt Vicky Cristina Barcelona -elokuvaa, mutta pakko kai se on katsoa, koska en voi käsittää, että joku L'Oréalin mainosheitukka on saanut viime yönä Oscarin...

Yllättäen myös edesmennyt Heath Ledger sai mokoman pystin roolistaan Batman-leffan Jokerina. Huh, aina kouraisee vatsaa Ledgeriä ajatellessa, katsoin nimittäin Brokeback Mountainin, kun näyttelijän kuolemasta oli kulunut vain vähän aikaa. Tule takaisin, Heath.

2 kommenttia:

memyi kirjoitti...

hyvää syntymäpäivää, vähän myöhässä:)

-lukijasi

Sallamaari kirjoitti...

memyi, iso kiitos! :)