CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

F***ed up

Koin valaistumisen jälleen.

Mikäli olisin utelias ja sosiaalisesti lahjakas, voisin matkustaa jonnekin kauas. Muuttaisin solukämppään eri maista tulleiden nuorten kanssa ja söisin ennakkoluulottomasti kohdemaan erikoisimpiakin herkkuja. Opettelisin uuden kielen ja ystävystyisin paikallisten kanssa nopeasti.

Jokainen minut tunteva tietää, kuinka absurdilta moinen kohdallani kuulostaa.

Olen ärsyttävän umpimielinen ja tavattoman ujo. Lisäksi epäröin puhua vieraille ihmisille. Yleensä jopa kadun jokaista keskustelussa käyttämääni sanaa jälkeen päin.

Siksipä asunkin vanhempieni siivellä, kunnes olen saanut jonkin kuolettavan tylsän opiskelupaikan pääkaupunkiseudulta. Muutan asumaan opiskelijakaksioon poikaystäväni kanssa ja tuhahtelen paheksuvasti suomalaisten runsaalle alkoholinkäytölle. Jättäydyn pois tilanteista, joissa saattaisin joutua olemaan kahden kesken vieraan ihmisen kanssa ja julkisissa kulkuvälineissä vältän koskemasta mihinkään noro-viruksen pelossa. Elämässäni on muutama hyvä ystävä, joilla kaikilla menee minua paremmin.

Ihan totta, en koe elämääni tällä hetkellä järin mielekkääksi. En usko myöskään tulevaisuuden olevan juurikaan nykyhetkeä parempi. On lama, on mielenterveysongelmia, lehdissä vilahtelee tissiblondeja ja iltaisin katselen tylsistyneenä aivottomia tosi-tv-ohjelmia. Aina on liian vähän rahaa ja aikaa läheisille, liian vähän vaatteita ja kosmetiikkaa, liikaa nälänhätää ja pandemioita, jotka uhkaavat koko ihmiskunnan tulevaisuutta. Pitää olla niin h****tin tiedostava ja ekologinen ja laiha ja kaunis ja älykäs olematta kuitenkaan pinnallinen tai kyyninen. Täytyy olla avarakatseinen, vapaa seksi on ookoo parisuhteessa, "koska ethän säkään söisi samaa pussikeittoa koko elämääsi". Kanoja ei saa hyödyntää ruokateollisuudessa, ruoan on oltava lähellä tuotettua ja luomua. Jos et meikkaa, olet uskis tai itseäsi laiminlyövä keskivertonainen. Jos meikkaat, meikkaat todennäköisesti muiden mielestä ihan liikaa. Politiikka on vähän seitkytlukulaista, mutta ilman ideologiaa olet hattarapäinen pönttö.

Arman, karataan Japaniin. Siellä me voidaan rakastaa kirsikkapuiden kukinta-aikaan kauniisti ja ihanasti.

0 kommenttia: